Boštjan Palčič

Sem čisto pravi chef. Vse od prve tore, do hišnega chefa oddaje Dobro jutro. Vmes sem bil lastnik restavracije, vseskozi pa me navdušujejo kulinarična in kuharska izobraževanja…
Idejo o tem kuharskem tečaju sem dobil od mnogih prijateljev, ki me vseskozi prosijo, naj jih naučim osnove o kuhanju.
Ne znam ti povedati, kako zelo bi si želel, da bi takšni tečaji obstajali pred davnimi leti, ko sem se sam začel zanimati za kuhanje. To bi mi prihranilo ogromno časa, denarja in truda.
Ker je večina kuharskih tečajev preveč akademskih, so lahko dolgočasni. Pri tečaju, ki je pred vami, pa gre za dobro uležano mešanico naprednih in praktičnih znanj, ki sem jih nabral v svoji več kot 25 – letni kulinarični karieri.
Pravo vrednost boste občutili, ko se boste s temi novimi veščinami začeli prvič zares svobodno kuhati. Ko boste hrano bolje uživali sami ali s prijatelji.
- Čisto pravi kuharski chef
- Hišni kuhar oddaje Dobro jutro (6+ let, 60+ oddaj)
- 13+ kuharsko-kulinaričnih projektov
- 3 leta lastnik restavracije
- Glavni chef v kulinaričnem centru Gastrofuzija
- Učil kuhati kuharje
- Vodil izobraževanja gastronomskih promotorjev
- Ambasador za Kotanyi
- 11 let promotor kulinarike v Podravki
- Organizator kulinaričnega festivala
Tudi ti lahko kuhaš kot chef in bolje uživaš v hrani.

Boštjan Palčič
Kaj bi dal za tak tečaj, ko sem se pričel spoznavati s kuhinjo…
Osnove kuhanja, od rezanja čebule, preko kuharskih tehnik do osnovnih principov priprave pogostih jedi.