Kuharski tečaj OSNOVE KUHANJA
Namesto uvoda
Kdo je chef in kdo boš ti po tem tečaju?
Kako začeti s kuhanjem?
Izbira noža
Varno kuhanje
Racionalna kuhinja: Kako dešifrirati recept in kaj je to budget kuhanje?
Ravnovesje hranilnosti: Kaj mora vsebovati vsaka jed?
Začimbe in zelišča
Znanost okusov: Sladko, kislo, slano, grenko in umami (kaj gre skupaj in kaj ne?)
Najpogostejše tehnike kuhanja
Kuhanje na sopari, blanširanje in sotiranje (Stir Fry)
Ribe: Čiščenje in pečenje
Rezanje in praženje čebule in česna
Rezanje zelenjve kot pravi chef
Rezanje mesa
Pečenje mesa
Sous vide
Kako se dela...?
Rižota
Pire: Krompir ni vse!
Jušna osnova
Poširanja jajca
Doma narejene testenine
Omake
Prejšnja Lekcija
Naslednja Lekcija
Rižota
Kuharski tečaj OSNOVE KUHANJA
Rižota
Prejšnja Lekcija
Nazaj na Tečaj
Naslednja Lekcija
Zaslužiš si bolj uživati v hrani!
Vpiši vsaj email, morda bo jutri pravi dan za tole?
Shrani