Kuharski tečaj OSNOVE KUHANJA

Naučil te bom osnove kuhanja, da boš lahko bolje užival/a v hrani.

4.7/5

4.7 (46 ocen)

5000+ tečajnikov
29,00 

Kaj te bom naučil?

Opis tečaja

Kuhanje ni sledenje receptom. Jaz v to ne verjamem. V tem video tečaju jih ne bo. Vsaj ne tistih tradicionalnih, ki se ukvarjajo z natačnimi količinami in točno določenim sestavinam, ki jih itak ni v tvoji trgovini, kaj šele v  hladilniku.

Kuhamo zato, da bi v hrani bolje uživali mi in tisti, katerim kuhamo, pa naj gre za prijatelje, boljšo polovico ali izbirčne mulce.

S tem tečajem želim kuhanje približati vsem. Ker kuhanje je res simpl. Le nekaj osnovnih konceptov moraš poznati. 

In ta tečaj ti jih bo dal. Začeti moramo na začetku. Zato je ta tečaj namenjen tako popolnim začetnikom kot tudi pravim domačim chefom.

Vsi se oklepamo nekaj tehnik, ki za nas “delajo” in od njih ne odstopamo. Težava pri tem je, da smo zaradi tega zelo omejeni. In to omejitev bomo zdaj opravili!

 

Za koga je ta tečaj?

Kaj dobiš v temu kuharskemu tečaju?

Na kratko, naučil te bom še bolj uživati v hrani.

🍽 20 vrhunskih posnetkov, 120+ minut: Obdelamo vse, kar moraš vedeti za osnove kuhanja.

🍽 Doživljenski dostop: Kjerkoli, preko telefona ali računalnika. 

🍽 30-dnevna garancija vračila denarja: Če te tečaj ne prepriča, vrnem denar.

🍽 Posvet s chefom: Odgovoril bom na vsa tvoja kulinarična vprašanja.

🍽 24/7 podpora: Tehnična pomoč. 

🍽 Certifikat: Po uspešnem opravljanju tečaja prejmete certifikat.

🍽 Članstvo v zaprti FB skupnosti Kuhaj kot chef: Kjer se kulinarični in vinski navdušenci pogovarjamo o hrani, vinu, restavracijah in še marsičem.

Hej, kuharski prijatelj!

Si pripravljen zavrteti svojo kuhalnico kot pravi chef? Boštjan Palčič, naš kuharski guru in chef z več kot 30 let izkušenj, te vabi na super kulinariko pustolovščino zapakirano v spletni kuharski tečaj “Osnove kuhanja”.

Tukaj ne gre samo za sledenje receptom, ampak za razumevanje same umetnosti kuhanja. S tem tečajem boš odkril, kako se počuti pravi chef, ko v rokah drži nož in se loti priprave vrhunskih jedi.

V kuharskemu tečaju “Osnove kuhanja” boš spoznal:

 

🍽 Kako začeti s kuhanjem? – Če si popoln začetnik, brez skrbi. Tu sem, da ti pomagam.

🍽 Izbira noža – Spoznal boš, kako izbrati pravi nož za vsako opravilo in kako ga pravilno uporabljati.

🍽 Varno kuhanje – Varnost je vedno na prvem mestu, zato ti bom pokazal, kako kuhati na varen način.

🍽 Kako dešifrirati recept in kaj je to budget kuhanje? – Kuhanje ne bi smelo biti drago. Naučil te bom, kako kuhati okusne jedi na proračunski način.

🍽 Ravnovesje hranilnosti: Kaj mora vsebovati vsaka jed? – Vsaka jed mora biti uravnotežena in hranljiva. Pokazal ti bom, kako to doseči.

🍽 Začimbe in zelišča – Odkrij svet začimb in zelišč, ki bodo obogatile tvoje jedi.

🍽 Znanost okusov: Sladko, kislo, slano, grenko in umami (kaj gre skupaj in kaj ne?) – Razumeti, kateri okusi gredo skupaj, je ključno za pripravo harmoničnih in uravnoteženih jedi.

🍽 Najpogostejše tehnike kuhanja – Odkrij različne tehnike kuhanja, ki bodo tvoje jedi dvignile na naslednjo stopnjo, od Sous Vides do Stir Fry!

In še veliko več! Skupaj bomo pripravili killer rižoto, najbolj sočen in mehak steak, domače testenine, omake in celo poširana jajca. Naučili te bomo, kako pripraviti popoln pire (in ne, ni samo iz krompirja!), jušno osnovo in kako peči ribe.

Z Boštjanom Palčičem boš odkril, kako lahko kuhanje postane tvoja nova strast. Prijavi se zdaj – čaka te nepozabna kuharska izkušnja!

Boštjan Palčič – Tvoj vodnik na tej kulinarični pustolovščini

 

Boštjan Palčič ni le priznan chef, ampak tudi strasten učitelj, ki je svojo ljubezen do kuhanja delil že več kot 30 let. Vodil je več kot 300 tečajev in usposobil več kot 5,000 udeležencev. Njegova strast do kuhanja je nalezljiva in njegovo znanje neprecenljivo.

Z vami bo delil svoje bogate izkušnje, ki jih je pridobil kot hišni kuhar oddaje Dobro jutro, lastnik restavracije, glavni chef v kulinaričnem centru Gastrofuzija in ambasador za Kotanyi.

Začni danes!

 

Čas je, da začneš kuhati kot pravi chef, samozavestno gostiti večerje s prijatelji in preprosto bolj uživati v kuhanju in hrani. Zato je ta kuharski tečaj pravi zate!

29,00 

Zaslužiš si bolj uživati v hrani!

Vpiši vsaj email, morda bo jutri pravi dan za tole?